Tein mielestäni megahienon löydön viime viikonloppuna. Käytiin Vuoksenniskan Tiimarissa Imatralla ja siellä oli mm. tarroja - 70 % + kaksi yhden hinnalla (halvempi ilmaiseksi). Minä sitten useamman minuutin kaivelin alekoppaa ja alla tulos (osa tarroista päässyt jo kortteihin). Yhteensä maksoin noista kaikista 2,15 €! Nuo Scrapbook Stickers -tarrat on norm. 1,90 €.

Samalla reissulla löysin Tiimarista ihania paperivihkoja (kuva alla) ja pitihän niitä sitten pari ostaa. Meinasin ostaa kolme erilaista, mutta hillitsin itseni Silmänisku Mielestäni nuo on aika edullisia, kun jokaisessa on 36 paperia ja hintaa on 2,50 €/vihko.

Ennestään kotoa löytyy jo neljä vihkoa, joista kolme sain joulupukilta. Oli oikein mieluinen lahja!

Kävimme myös Lappeenrannan Punaisen Ristin Kontissa ja siellä tein nappilöydön! Nappeja sai ostaa 1 €/minigrip-pussi (mini). Siinä meinasi poikaystävällä hermot loppua, kun miä yksi kerrallaan valitsin nappeja pussiin Hymy Olisi kuulemma pitänyt ottaa kourallinen ja laittaa pussiin. Lisäksi pussia ei tarvitse laittaa ääriä myöten täyteen (ei vai?). Tuloksena minulla on nyt kaksi pussia nappeja (2 €, alla kuva).